Every department hopes for collaboration and cooperation among all of its members. Here at Central Web Services we are working towards making that a reality. In September, our office had a face lift. Out went the dull grey cubicles and in came new wooden desks and an open work space. The removal of the cubicle walls created an open and inviting workspace. Here are some pros and cons we’ve noticed since the redesign:



  • More space in the office
  • Easier to talk to one another
  • Collaboration among different areas within the department is easier
  • The office appears brighter and more inviting
  • Seeing who’s in the office at a glance



  • Nosier at times
  • No cubicle walls to hang things on
  • Spontaneous drop-ins by visitors can cause more disruption then previously


Although there was some hesitation on taking down the cubicles, we all agree that the change in the work environment has helped strengthen the team dynamic.

Print Friendly

Comments are closed.